Az új T-Cross

#MoreThan1Thing

Cara Delevingne színésznő és modell, dobol és bokszol, fényképez és szörfözik. Röviden: sokoldalú. Így tökéletesen illik az új T-Crosshoz. A T-Cross a változatosság és a kompakt jelleg egyedülálló kombinációjaként magabiztos crossover dizájnjával minden kalandban benne van.

A sokoldalú SUV-modell alkalmazkodik az Ön igényeihez

Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett – csaknem mindenfajta kalandra.

Külső megjelenés

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág


Az új T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz számára. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e sokoldalú tehetséget - a nagyváros forgalmában, a mindennapok utazásai során és terepen egyaránt.

Utastér

Éppoly egyéni, mint az Ön ízlése


A beltér különlegességei közé tartoznak például a hangulatvilágítás, az igényes szövetkárpitozású ülések, illetve az extrafelszerelésként rendelhető háromféle dizájncsomag. Az utastér felszereltsége nem csupán magas színvonalú kényelmet kínál, hanem pontosan az egyéni igényekre is szabható.

Könnyűfém keréktárcsák

Így válik „kerek egésszé” a T-Cross: a könnyűfém keréktárcsák programja

Melyik könnyűfém keréktárcsával a legvonzóbb a T-Cross? Csakis az Ön döntése, a könnyűfém keréktárcsák széles palettáján pedig a bőség zavarával találkozhat: a 16 és 18 col peremátmérő közötti könnyűfém keréktárcsákkal egészen egyéni stílusjeggyel ruházhatja fel T-Cross modelljét - például a 18 colos, fekete, polírozott "Nevada"* segítségével.

Világítás

„Megvilágosító” érvek – már az első pillantásra


Az új T-Cross kisugárzása minden értelemben igényes. A Life kivitel LED-technikájú nappali menetfénye és halogén fényszórói segítségével a nagyvárosi SUV-modell mindig "jó fényben tűnhet fel", a Style felszereltségi szint pedig már LED-fényszórókat tartalmaz.

Ismerje meg a Tiguan legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Egyéni kialakítási lehetőségek

Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető „Fekete”, „Energetic narancs” és „Bambuszkert-zöld” dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel – s vérbeli stílusikonná léphet elő.

A "Fekete" dizájncsomag

Ön határozza meg az utastér egyéni megjelenését


Szereti az egyszerű színeket és a sportos stílust? Az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete" dizájncsomag tökéletes választás. Olyan különlegességekkel az utastérben, mint a fényes fekete és szürke dekorbetétek, a T-Cross volánja mögött minden út bizonyosan maradandó benyomást kelt.

A "Bambuszkert" dizájncsomag

Pontosan az Ön személyes ízlésének megfelelő utastér? Parancsoljon!


A lényeg a megfelelő színösszeállítás: kívánságra színes stílusjegyekkel egészítheti ki T-Cross modellje utasterét. Az ülések középső sávja és belső oldalfelületei türkiz, narancs és platinaszürke árnyalatával, valamint a nemes hatású, fekete és szürke dekordizájnnal igazi tekinteteket vonzó különlegességgé alakíthatja autója belterét.

Felszereltség

A Style felszereltségi szint

Látható és tapintható kényelem


Az új T-Cross Style felszereltségi szintje magas színvonalú kényelemmel és számos, már alapkivitelben kínált igényes megoldással szolgál, mint például a LED-fényszórók, a sport-komfortülések, és a markáns, 17 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák.

Kényelem


Ön spontán típus? Akkor az új T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

Infotainment

Connectivity

Hálózati kapcsolatban mindazzal, ami fontos Önnek


Okos telefonjával szinte állandó internetkapcsolatot élvezhet - miért ne tehetné a T-Cross volánja mögött is? A Car-Net Guide & Inform nagyban megkönnyíti a mindennapokat, miközben Ön kipihenten érkezhet úticéljához.

Mobiltelefon töltés

Megkönnyíti kommunikációját


Még több energia mobiltelefonja, táblagépe és MP3-lejátszója számára - csatlakoztassa eszközeit az integrált USB-csatlakozón keresztül, a Qi-szabványt támogató mobiltelefonok pedig különösen kényelmesen tölthetők. Helyezze egyszerűen az első rakodórekeszbe mobilkészülékét, amely az induktív töltés révén gyorsan visszanyeri teljes energiatartalékát.

Zene hallgatás

Mennyei hangzás – a Beats és az Apple Music révén


Élvezze az Apple Music szolgáltatásával kedvenc zenéit az új T-Cross volánja mögött - több mint 45 millió streamelhető zeneszám választékával! S mindez ha a beats erőteljes hangrendszerével egészül ki, garantáltan színvonalas hangzásélményt nyújt.

Minden szempontból stílusos.

Az új T-Cross: kompromisszumok nélküli, rugalmas, teljeskörűen problémamentes csomag egyedi crossover formatervezéssel. Hagyd, hogy lenyűgözzön!

Kérjen információt az új T-Cross gépkocsiról!

Futó Gábor

személyautó értékesítő

+36 74 529 506

Telefon:

Mobil:

+36 70 530 91 10

Email:

Szücs János

személyautó értékesítő

+36 74 529 502

Telefon:

Mobil:

+36 20 423 12 78

Email:

szucsj@autocityszekszard.hu

Konfigurátor

Azonnal elvihető, új autók

Facebook

Youtube

7100 Szekszárd, Pásztor u. 4

+36 74 529 500

www.autocityszekszard.hu

A T-Cross modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 132-140 g/km. 

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. nAz értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva, azok az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.